Impressie

Villa

Aan de voet van de

Mont Ventoux

Impressie

Villa

Mont Ventoux

Bekijk de foto's! Er is zoveel te beleven...

Aan de voet van de Mont Ventoux ligt deze spiksplinternieuwe 8-persoons villa. Deze weergaloos mooie villa heeft een prachtig zwembad van 10 x 4 m.
Ziet u zichzelf al genieten van het prachtige zwembad, waar u lekker baantjes in kunt trekken? Terwijl u zwemt kijkt u uit over het
mooie mediterraanse glooiende landschap, met mooie wijnvelden, olijfgaarden en fruitbomen. Na het zwemmen kunt u gezellig jeu-de-boules op
de eigen jeu-de-boules baan. Lekker wat drinken erbij en genieten van het uitzicht op de Mont-Ventoux. Het uitzicht is adembenemend.
Een fijne vakantieplek met vrij uitzicht over het glooiende landschap. Vol heerlijke geuren van lavendel, thijm, kruiden en bloemen.
Bekijk op deze pagina alle faciliteiten van deze luxe villa en kijk op deze link voor de 3D inrichting animatievideo.

 

Bekijk de foto's! Er is zoveel te beleven...

Aan de voet van de Mont Ventoux ligt deze spiksplinternieuwe 8-persoons villa. Deze weergaloos mooie villa heeft een prachtig zwembad van 10 x 4 m. Ziet u zichzelf al genieten van het prachtige zwembad, waar u lekker baantjes in kunt trekken? Terwijl u zwemt kijkt u uit over het mooie mediterraanse glooiende landschap, met mooie wijnvelden, olijfgaarden en fruitbomen. Na het zwemmen kunt u gezellig jeu-de-boules op de eigen jeu-de-boules baan. Lekker wat drinken erbij en genieten van het uitzicht op de Mont-Ventoux. Het uitzicht is adembenemend. Een fijne vakantieplek met vrij uitzicht over het glooiende landschap. Vol heerlijke geuren van lavendel, thijm, kruiden en bloemen.
Bekijk op deze pagina alle faciliteiten van deze luxe villa en kijk op deze link voor de 3D inrichting animatievideo.

 

 Villa Du MoulinContact

 

Villa Du Moulin
211 Chemin de St Estève
34570 Blauvac
Vaucluse France

Ook bouwen of renoveren?

 

Wilt u ook een huis bouwen
of renoveren in
Zuid- Frankrijk?
B&R France
verzorgt het hele proces!